Help mee

Hoe uw organisatie ons kan helpen

Marigold Memorial is afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.

Als organisatie, bedrijf of individu kunt u een sportieve of feestelijke gelegenheid organiseren voor de organisatie van Marigold Memorial. Wij stellen zulke initiatieven enorm op prijs, dus kom ook in actie!

                                   

Voor meer informatie hiervan kunt u een mail sturen naar: herdenken45@wageningen.nl of bellen naar: 0317-492522

 

Word vrijwilliger

Marigold Memorial  is op zoek naar vrijwilligers die zich op een aantal fronten willen inzetten.

Wij zoeken iemand die voor ongeveer zes uur per week beschikbaar is, maar alle hulp is natuurlijk welkom. We zijn al heel blij dat u tijd wilt besteden aan onze organisatie.

Voor onze organisatie zijn er een aantal taken beschikbaar: 

 

Sponsoren en fondsen werven:

Wilt u bijdragen aan de toekomst van burgerslachtoffers van gewapende conflicten? Kom dan in actie voor Marigold Memorial en werf fondsen en sponsoren door middel van acties, evenementen en collectes.
 

Publiciteit en communicatie:

Beheerst u de Nederlandse taal uitstekend en vindt u het leuk om nieuws items te schrijven? Dan bent u de juiste persoon. Marigold Memorial heeft regelmatig evenementen en acties waar stukjes over geschreven moeten worden. Deze worden dan gepubliceerd op de website. Spreekt dit u aan? Word dan onze publiciteitsvrijwilliger.


Evenementencoördinator

Bent u heel goed in het organiseren van evenementen en activiteiten? Word dan onze evenementen coördinator. U gaat helpen verschillende activiteiten en sponsoracties voor Marigold Memorial te organiseren.

 

Staat er iets tussen wat u leuk vindt? Neem dan contact met ons op.

E-mail: herdenken45@wageningen.nl

Telefoon: 0317-492522